580b57fcd9996e24bc43c51f
Naam
TKB
Opgeleverd
Maart 2021
Software
Elementor Pro

TKB

TKB, of Trust Krediet Beheer, is een incassobureau gevestigd onder de rook van de Amsterdamse Zuidas. De groei van de organisatie gaat gepaard met een nieuwe website.

TKB wilde een website met een frisse en professionele uitstraling. De website weerspiegelt de klasse van de organisatie en straalt met persoonlijke foto’s vertrouwen uit.

De website is omgezet naar WordPress Elementor, waardoor deze makkelijk beheersbaar is. De responsive website is doorgevoerd in twee talen en alle conversiedoelen zijn opnieuw doorgemeten in Google Analytics en Google Tag Manager. Zo is er een solide basis om online marketingactiviteiten te kunnen uitvoeren met online marketingbureau Converseon.

TRUST KREDIET BEHEER

TKB is in 1988 opgericht vanuit een huiskamer in Amsterdam Oud-West. Inmiddels is TKB een professionele credit managementorganisatie met bijna 300 mensen in dienst. Het prachtige kantoor met uitzicht op Schiphol zegt alles over de klasse van de organisatie.

De organisatie is onder leiding van Rutger van Oosten continu in ontwikkeling en vernieuwing. TKB dankt haar succes aan de menselijke factor; betrokkenheid en oprechte interesse in elkaar als mens loopt als een rode draad door de organisatie heen.

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

CRUX - Websites, webshops en onepagers
Daan Boekhoorn