580b57fcd9996e24bc43c51f
Naam
Thermae For Me
Opgeleverd
December 2020
Software
WooCommerce

Thermae For Me

De aanleiding voor Thermae For Me om met CRUX in contact te komen was om een aparte webshop voor de verzorgingslijn van Thermae 2000 met bijbehorende producten te ontwikkelen.

De belangrijkste doelstelling voor Thermae 2000 was om ervoor te zorgen dat bezoekers eenvoudig online aankopen konden doen in een gebruiksvriendelijke webshop.

De uitstraling van Thermae For Me moest passen bij Thermae 2000: luxe, fris en stijlvol.

De webshop heeft een duidelijk overzicht van de producten die te koop zijn, biedt de mogelijkheid om kortingscodes toe te passen en op verschillende wijzen af te rekenen.

Thermae For Me

Thermae For Me is de eigen verzorgingslijn van Thermae 2000. Voor een stralende en gehydrateerde huid zit je bij Thermae For Me goed. De huid- en gezichtsverzorging producten zijn niet alleen verrijkt met thermaal water, maar ook anti-aging. Bovendien zijn de producten ook geschikt voor personen met een gevoelige huid of huidproblemen.

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

CRUX - Websites, webshops en onepagers
Daan Boekhoorn