fbpx
580b57fcd9996e24bc43c51f
Naam
MNO Photo
Opgeleverd
Augustus 2020
Software
WordPress Elementor Pro

MNO Photo

Menno van der Veen wilde als freelance fotograaf dat de kwaliteit van zijn werk dezelfde uitstraling  kreeg op zijn website. Waar hij voorheen huiverig was om mensen naar zijn website door te verwijzen, is dat met een nieuw design verleden tijd.

Het strakke UX-design is net zo sprekend als zijn werk. De routing van de website is ingericht voor een optimale gebruikerservaring voor bezoekers.

MNO Photo

MNO Photo is het merk achter freelance fotograaf Menno van der Veen. Als autodictatische fotograaf begon Menno met foto’s te maken op verschillende evenementen in Europa, waaronder Defqon. 1, Qlimax en Tomorrowland. Inmiddels is hij gespecialiseerd fotograaf in evenementen, portretten en dance muziek. Zijn werk is uniek en makkelijk herkenbaar aan de sterke, levendige bewerkingen en een geweldig oog voor de locatie. 

Menno is niet bang om de grens tussen kunst en commercieel te overschrijden, waardoor zijn stijl voor zowel commercieel als redactioneel werk kan worden gebruikt. Met campagnes voor onder andere CNNCTD DOTS, Ran-D, Art of Dance, Q-dance, Gunz4Hire, B2s, Nightbreed en Hardwell heeft Menno een indrukwekkend portfolio achter zijn naam.  

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

Arjen contact
Arjen de Groot