580b57fcd9996e24bc43c51f
Naam
Maestro Finance
Opgeleverd
Maart 2021
Software
Elementor Pro

Maestro Finance

Maestro Finance kwam in contact met CRUX voor een nieuwe website, huisstijl en social media kit.

De website van Maestro Finance mocht modern, fris en professioneel ogen. Met het oog op de toekomst wilden ze een beheersbare website welke tevens voor bezoekers gebruiksvriendelijk zou zijn. Voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers moest de website geschikt zijn in gebruik.

De strakke look & feel zijn uitgewerkt in een responsive design, waardoor de website geschikt is voor desktop, mobiel en tablet. Koppelingen zijn ingesteld naar Google Analytics, -Tag Manager, -Data Studio, -Mijn Bedrijf en -Search Console. Ook koppelingen naar de social media kanalen zijn doorgevoerd en een integratie met Leadinfo om zakelijke websitebezoekers te kunnen herkennen.  

MAESTRO FINANCE

Het doel van Maestro Finance is om getalenteerde financiële professionals te koppelen aan hun klanten. Door actief gebruik te maken van social media en tijd en energie te steken in persoonlijke communicatie bestaat hun netwerk uit enkel de beste financiële professionals. Voor Maestro Finance is een opdracht succesvol ingevuld wanneer zowel de klant als de professional tevreden zijn. 

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

Max contact
Max van Ginkel