fbpx
580b57fcd9996e24bc43c51f
Naam
Hera HRI
Opgeleverd
Januari 2021
Software
Elementor Pro

Hera HRI

Hera HRI is een zelfstandig onderdeel binnen de EHM Group. EHM Group is gespecialiseerd in het acquireren van hospitality bedrijven, het ontwikkelen van horecaconcepten en het exploiteren van hotel- en wellnessbedrijven. 

De nieuwe website van Hera HRI mocht een moderne uitstraling krijgen, met een look & feel die gelijk is aan de dienstverlening van het fonds. Een belangrijk doel: de website moest beheersbaar worden, en Hera HRI moest klaar zijn voor de toekomst. 

Natuurlijk is de website daarmee ook geschikt voor mobiel en tablet (responsive) en zijn er koppelingen gemaakt naar Google Analytics, -Tag Manager, -Data Studio, -Mijn Bedrijf en -Search Console. 

Hera HRI

Hera HRI, een investeringsmaatschappij, heeft een passie voor hospitality. Met tientallen jaren ervaring als eigenaar, investeerder, assetmanagemer en hotelexploitant beschikt Hera HRI de nodige expertise in het vak. De focus: liquiditeit in het systeem helpen te behouden, faillisementen voorkomen en zorgen voor geoptimaliseerde waarde, ruimte en aanwendbaarheid van hospitality vastgoed.

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

CRUX - Websites, webshops en onepagers
Daan Boekhoorn