fbpx
580b57fcd9996e24bc43c51f

Development en WordPress blog

Bij CRUX zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in development. Die kennis delen we graag met jou in onze blogs. Zo kan je met handige tips en tricks aan de slag om jouw website of webshop naar the next level te brengen!

Daan en ruben
Webdevelopment
Arjen de Groot

5 tips VOORDAT je een website gaat bouwen

Voordat je een website optimaal kunt maken is het noodzakelijk om een aantal punten op een rij te hebben. We zetten 5 belangrijke punten op een rij die je helder moet hebben voordat je begint aan het bouwen van je website om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Lees verder »
WordPress
Karen van Wees

5 Elementor tips and tricks

Op dit moment is Elementor een van de populairste pagebuilders, en niet zonder reden. We zetten de handigste elementor tips voor je op een rij die je helpen om tijd te besparen wanneer je aan je website bouwt.

Lees verder »
Wat is een vps
Optimization
Arjen de Groot

Wat is een VPS?

Er zijn verschillende vormen van hosting die het mogelijk maken om gebruik te maken van een server, waarvan de VPS er een is. Maar wat is een VPS en wat zijn de voordelen ten opzichte van Shared Hosting?

Lees verder »

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

CRUX helpt jou aan snelle en unieke websites & webshops! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

Ruben contact
Ruben Sikkema